NB III

2023.05.05. 12:01

Presztízscsata előtt a Vidi II.

Az NB III 36. fordulójában az Iváncsa KSE újabb sikere esetén megerősítheti vezető pozícióját a tabellán, Nyugaton jó mérkőzésekre van kilátás Sóstón, valamint Kaposváron.

Káldor András

Ősszel a Kaposvári Rákóczi (fekete) elvitte a pontokat Felcsútról

Forrás: pfla.hu

KÖZÉP CSOPORT

2023. május 7., vasárnap, 11:00 

Kecskeméti TE II (14.) – Iváncsa KSE (1.) 

A tabella élén jelentős lépéselőnybe került Iváncsa KSE számára novemberben nem okozott gondot az NB I-ben siker, sikerre halmozó Kecskemét tartalékcsapatának legyőzése. Vallejos Dominique kétszer villant, valamint Kovács Sándor volt még eredményes a házigazdáktól, a vendégek pedig csupán a 85. percben szépítettek.  

2023. május 7., vasárnap, 15:00

Dunaújváros FC (8.) – Ceglédi VSE (17.) 

A találkozó eredeti időpontja 17 óra lett volna, de a ceglédi csapat kérésére előre hozták a kezdést. A kiesés ellen harcoló Pest vármegyei alakulatot legyőzte hazai pályán a DFC Novák Zsombor három, és Kesztyűs Máté góljainak köszönhetően. Más kérdés, hogy ők már más gárdákban terelgetik a labdát, de nélkülük is felülkerekedhet a fiatal csapat riválisán.   

NYUGATI CSOPORT 

2023. május 7., vasárnap, 11:00 

Mol Fehérvár FC II. (7.) – Practical VLS Veszprém (2.)

Több szempontból is presztízsmeccs lesz a vasárnapi matiné-összecsapás. Egyrészt a vendégek mestere Pető Tamás nemcsak játékosként, hanem edzőként is hosszabb időt töltött el Fehérváron, másrészt pedig fia, Milán a Vidi II. oszlopos tagja volt az utóbbi években. A családi találkozóra azonban a pályán nem kerül sor, mivel az ifjabb Pető az NBI-es kerettel készül, és esetleg harcba küldi őt Bartosz Grzelak a Mezőkövesd elleni bajnokin. Veszprémben ősszel egy góllal (1-0) múlta felül a VLS Veszprém a piros-kékeket.   

Kaposvári Rákóczi FC (9.) – Puskás Akadémia FC II. (4.) 

Az előző idényben Felcsúton egy nagy vereségbe szaladt bele a házigazda, négy-nullára kaptak ki. A kaposvári visszavágó már nem hozott gólt, jelenleg is futó évad őszi felében hátrányból felállva, Dusinszki Szabolcs góljára Horváth Balázs és Kálmán Szilárd találataival hozták el a Pancho Arénából.  

2023. május 7., vasárnap, 17:00 

Móri SE (19.) – Érdi VSE (5.) 

November közepén Farkas Bálint három góljának köszönhetően 3-0-ra nyertek az érdiek, ám a Móri SE az előző héten 4-1-re győzött Teskándon, így kellő önbizalommal felvértezve várhatják az összecsapást Bozai Attila vezetőedző tanítványai. Amennyiben úgy játszanak, mint legutóbb, akkor egy meglepő eredmény is elképzelhető tőlük.

Bicskei TC (8.) – Technoroll Teskánd KSE (18.) 

Jó emlékei lehetnek a bicskei legénységnek a teskándi kirándulásról, hiszen 3-0-as győzelmet arattak a sárga-kékek a Zala vármegyei község együttese ellen Sóron Tibor, Marsa Levente, és Varga László találataival.   

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában