„Csak Úrhida lehet a bajnok! ”

2023.06.25. 19:28

Úrhida Kupa – kispályás felnőtt focitorna a falunapon

A falunapon, egy év kihagyást követően, ismét megrendezték az Úrhida Kupa felnőtt kispályás labdarúgótornát, melyre négy csapat nevezett – számolt be a sporteseményről lapunknak Soós Tamás testnevelő tanár.

V. Varga József

A focitorna győztese az Úrhida FC – jobbról Bebesiné Timi játékvezető, balról Bognár József polgármester

Fotó: V. Varga József / Fejér Megyei Hírlap

Címvédőként a hazai csapat, az Úrhida FC játszotta az első mérkőzést a Joga Bonito különítményével. Színvonalas, igazán remek párharcot láthattak az eseményre kilátogató nézők. A második meccset két újonc, a GLS és a Vadorzók játszották egymás ellen. A mérkőzés, nem kis meglepetésre, nagy gólkülönbségű GLS győzelmet hozott.

A harmadik derbi a Joga Bonito és a Vadorzók csapata között zajlott. A Vadorzóknak mindenképpen nyerniük kellett volna, hogy még legyen esélyük a jobb helyezésre. Ilyen szellemben léptek pályára a csapatok, és parázs támadások közepette törekedtek a minél jobb eredmény elérésére.

A negyedik összecsapáson hasonló mentalitásban mérte össze tudását az Úrhida FC és a GLS gárdája. A hazaiak gyorsan előnyhöz jutottak, majd az ellenfél sikeres egyenlítését követően döntetlennel zárult az első félidő. A döntés így a második félidőre maradt, végül nagy csatában a hazai csapat győzött.

Úrhida Kupa, kispályás felnőtt focitorna
Fotó: Müller Szandra

A folytatásban a hazai ultrák szószólója, Bátor Botond imígyen tromfolt: „Csak Úrhida lehet a bajnok! Más végeredményre nem is szabad gondolnunk.” Az utolsó meccseken aztán nagyszerű játékot és pazar gólokat láthattak nézők. Csakúgy, mint a vármegyében jól ismert Bebesiné Timi játékvezető dirigálása alatt lebonyolított teljes tornán.

Az Úrhida Kupát az Úrhida FC különítménye nyerte, megelőzve a Joga Bonito, a GLS és a Vadorzók alakulatát. A legeredményesebb játékos Pereczes Attila, a legjobb kapus Sári Márk lett.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában