Kapott gól nélkül

2023.08.19. 16:59

Kétgólos sikerrel nyitottak a felcsúti lányok

A labdarúgó Simple Női Liga első fordulójában a Puskás Akadémia Szekszárdon indított az új idényt.

Beke Zsombor

Szemán-Tóth Barbara és a Puskás Akadémia sikerrel nyitotta az új szezont

Forrás: Puskás Akadémia FC

Szekszárdi WFC – Puskás Akadémia FC 0-2 (0-1)
Gól: Tamók, Tóth Zs.
Puskás: Pongrácz – Helmeczi, Szemán-Tóth, Palakovics – Harmat, Sinka, Grönberg, Tamók – Pécsi D., Zán-Fábián, Szarvas. Csereként pályára lépett: Bokor, Tóth Zs., Kiss P.

Magabiztosan várhatta a rajtot a PAFC női csapata, hiszen a felkészülés alatt egyre jobb formába kerültek Halászi Kinga tanítványai, az utolsó két találkozón gólt sem kaptak. Már az első félidőben magához ragadta a kezdeményezést a Puskás Akadémia, ekkor Tamók Rebeka meg is szerezték a vezetést a Fejér vármegyeiek. A második félidőben sem vett vissza a PAFC, igaz, a megnyugtató második találatot csak a 80. percben sikerült megszerezni Tóth Zsóka révén, aki élete első felnőtt gólját szerezte.

– Kicsit nehézkesen indult a mérkőzés, de amikor a vezető gólunkat megszereztük, már mi irányítottuk a játékot. Pontatlanok voltunk, a találat kellett ahhoz, hogy megnyugodjunk. Kiemelkedő teljesítményt nem láttunk, de csapatként jól működtünk, és összességében megérdemelt sikert arattunk – értékelt röviden a felcsútiak honlapjának Halászi Kinga vezetőedző. 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában