Kispályás foci

2023.12.17. 12:43

Visszahódította a kupát a Bádogos

Idén immár ötödik alkalommal került megrendezésre az MLSZ Fejér Vármegyei Igazgatóság Kispályás bizottságának szervezésében a Fejér Vármegye Bajnoka elnevezésű kispályás amatőr torna. A trófeát ismét a 2021-ben első helyet elérő Bádogos-Plár Kft. csapata hódította el.

Káldor András

Horváth Zsolt (Bádogos-Plár Kft., sárga) űzi-hajtja ellenfelét

Fotó: Fehér Gábor / Fejér Megyei Hírlap

Mint arra sokan emlékezhetnek tavaly a Sárépszer Kft. csapatának neve került a vándorserlegre, míg az Expanzió-Blackhill gárdája lett az ezüstérmes.
Az idei megmérettetésen eredetileg hat csapat indult volna – hárman Székesfehérvárról (Bádogos-Plár Kft., Expanzió-Blackhill, Joga Bonito), ketten Dunaújvárosból (Karmacsi Autó, Fejó-Therm Kft.), valamint az abai kispályás bajnokság győztese (Hiába Futsz), ám a Karmacsi Autó gárdája létszámgondokra hivatkozva lemondta szereplését.

Szombaton a Főnix Sportcsarnokban körmérkőzéses formában megrendezett tornán a végső győzelmet veretlenül, három nyert meccs mellett egy döntetlent elérő Bádogos-Plár Kft. együttese szerezte meg az Expanzió-Blackhill és a Joga Bonito csapatai előtt.

A győztes csapat: Skultéti András, Gál Dániel, Horváth Zsolt, Skultéti László, Király Bence, Klémán Péter, Knausz Tamás, Somogyi Szabolcs, Horváth Ferenc, Molnár Tibor, Balogh Zoltán, Klémán Máté, Kovács Krisztián, Rehák Viktor. Csapatvezető: Horváth László
A torna válogatottja: Vaszócsik Viktor (Fejó-Therm Kft.), Klémán Máté (Bádogos-Plár Kft.), Molnár Tibor (Bádogos-Plár Kft.), Pákozdi Tamás (Hiába Futsz), Szöllösi Máté (Joga Bonito), Koltai Tibor (Expanzió). A legjobb csapatvezető Horváth László Bádogos-Plár Kft.)

Eredmények:
Joga Bonito – Fejó-Therm Kft. 1–0 (1–0) Gól: Szamarasz.  

Hiába Futsz – Bádogos-Plár Kft. 1–4 (1–4) Gól: Esze, ill. Somogyi Sz., Klémán M., Molnár T., Réti (öngól).

Expanzió-Blackhill – Joga Bonito 1–0 (1–0) Gól: Ujvári.

Bádogos-Plár Kft. – Fejó-Therm Kft. 2–0 (2–0) Gól: Molnár T., Balogh Z.

Fejó-Therm Kft. – Expanzió-Blackhill 1–2 (1–2) Gól: Hatvany, ill. Bencze, Farkas G.

Joga Bonito – Hiába Futsz 2–0 (2–0) Gól: Szamarasz, Csiba.

Bádogos-Plár Kft. – Joga Bonito 0–0

Hiába Futsz – Expanzió-Blackhill 1–5 (1–5) Gól: Réti, ill. Koltai (3), Andróczi, Kókány.

Fejó-Therm Kft. – Hiába Futsz 3–1 (3–1) Gól: Takács T., Salamon, Oláh, ill. Glócz Z.

Expanzió-Blackhill – Bádogos-Plár Kft 0–1 (0–1) Gól: Molnár T.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában