Összetartást, elkötelezettséget hirdet

2023.12.19. 10:32

Ráncfelvarrás a Puskás buszán

Új dekorációt kapott az NB I-es labdarúgó bajnokságban szereplő Puskás Akadémia FC csapatbusza. A feltűnően elegáns, ámde letisztult megjelenés az egymás és klub iránti elkötelezettséget, az összetartást szimbolizálja.

Ferencz Balázs

Új dizájnt kapott a Puskás Akadémia FC autóbusza

Forrás: puskasakademia.hu

Fotó: FORIKA

Öt férfi kapaszkodik egymásba, arcuk nem látható, de mezük felirata árulkodik. A csapatkapitány, Szolnoki Roland, valamint Nagy Zsolt, Gruber Zsombor, Artyem Favorov és Jakub Plsek szoros ölelése mutat egységet az autóbusz bal oldalán. S az egységen, nem a neveken van a hangsúly. A jobb oldalon a szív diadala dominál.

Elegáns, letisztult dizájn
Fotó: FORIKA / Forrás: puskasakademia.hu

Megújult a Puskás első csapatát szállító busz dekorációja, ami mély üzenetet hordoz.  

- Nem az egyén fontos, hanem a csapat, a Puskás-család, ezt akartuk hangsúlyozni azzal, hogy nem látunk arcokat a képen - mesélt a jármű új külsejéről a klub honlapján Nagy Sándor, a Puskás Akadémia FC kreatív menedzsere. - A busz bal oldalán lévő kép egy mérkőzés előtti fogadalomtételt ábrázol, és az összetartást hivatott jelképezni. A mezeken látható nevek bárkiéi lehetnének, a hangsúly az összefonódó karokon, az egységen, a szereteten, az egymásért küzdés képességén van. A jobb oldalon a szívre tett kezet aligha kell megmagyarázni, egyértelműen a klub szeretetét, a klub iránti elkötelezettséget fejezi ki, a fekete-arany színvilág pedig egy jövőbeni komplex arculatot vetít előre.

Fotó: FORIKA / Forrás: puskasakademia.hu

Ha előbb nem is, február harmadikán egészen biztosan szeli az ország útjait a fekete-arany busz, a Puskás Akadémia FC Pakson kezdi majd a tavaszt az OTP Bank Liga 18. fordulójában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában