ZTE - Vidi után

2024.02.03. 20:40

Tóth Balázs: "a középpályán egyáltalán nem működött a játékunk"

A kiesés elől menekülő ZTE FC vendégeként 3-1-es vereséget szenvedett a Fehérvár FC az OTP Bank Liga labdarúgó NB I 18. fordulójában. A Vidi kapusa, Tóth Balázs szerint helyzetig sem nagyon jutott el a csapat.

Ferencz Balázs

Tóth Balázs (szemben) többször is nagyot védett Zalaegerszegen

Forrás: ehervarfc.hu

Fotó: Székelyhidi Balázs

- Tökéletes taktikát dolgozott ki ellenünk a ZTE, visszaálltak, a középpályánk kreativitása pedig nem tudott megmutatkozni a mai mérkőzésen. Ez volt a legnagyobb probléma, igazából helyzetekig sem nagyon jutottunk el - fogalmazott Tóth Balázs, a Vidi kapusa, aki több nagy védést is bemutatott a ZTE elleni bajnokin - Azt gondolom, akik helyettesítették a hiányzókat, nem teljesítettek rosszul, viszont csapatszinten nem éreztem azt a csapaterőt, ami korábban jellemző volt, ez annak is köszönhető, hogy nem úgy ment a játék, ahogy szerettük volna. A legnagyobb probléma az volt, hogy középpályán elveszítettük a labdákat, amiből rögtön kontrázott a Zalaegerszeg. Ezen szerettünk volna változtatni a második félidőre, hogy a középpályán kreatívabbak legyünk, de nem sikerült, a középpályán egyáltalán nem működött a játékunk ma.

Zalaegerszegi TE FC - Fehérvár FC 3-1 (2-0)

Zalaegerszeg, ZTE Aréna, 2478 néző. néző. Vezette: Vad II István (Georgiou, Szalai B.)

ZTE: Dombó - Várkonyi, Safronov, Evangelou (Csóka, 33.) - Kiss (Croizet, 79.), Sankovic, Szendrei, Bedi, Medgyes (Mim, 79.) - Mance (Németh D., 90.), Sajbán. Vezetőedző: Márton Gábor

Fehérvár FC: Tóth B. - Csongvai, Serafimov, Spandler - Bese (Simut, 72.) , Katona (Kovács P., 84.), Pinto (Berki, 60.), Christensen, Schön - Kastrati (Pető, 84.), Tóth T. Vezetőedző: Bartosz Grzelak

Gól: Mance (8., 45+2.), Croizet (87.) ill. Csongvai (73.)
Sárga lap: Bedi (57.), Várkonyi (72.) ill. Tóth T. V. (29.), Csongvai (86.)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában