Kellenek a pontok

2024.03.08. 17:56

Új főszponzorral erősödve indul csatába a vármegyei gárda

A labdarúgó NB II. 24. fordulójában az új szponzorral erősödő Aqvital FC Csákvár vasárnap 14 órától a Mosonmagyaróvár otthonában lép pályára.

Beke Zsombor

Forrás: Aqvital Fc Csákvár

„Üdvözöljük a ZÁÉV Épitőipari Zrt.-t támogatóink között! Örömmel jelentjük be, sikeres tárgyalásokat követően szponzori együttműködést kötöttünk a ZÁÉV Épitőipari Zrt.-vel a 2024-es esztendőre” – áll a csákváriak honlapján.

Minden sportcsapat életében fontos a stabil anyagi háttér, így az az együttműködés egy erős „igazolás” a csákváriaknak. Bár nem most, de nyáron szintén komoly erősítés volt Nagy Zoárd, a magas csatár éppen a csákváriak vasárnapi ellenfelétől, a Mosonmagyaróvártól érkezett. A hétvégén fontos lenne a pontok gyűjtése Tóth Balázs együttesének, hiszen mindössze négy ponttal kerülik csak el a kieső zónát. Vasárnapi ellenfelüknek is égetően szüksége lenne egy győzelemre, hiszen jelenleg az utolsók a tabellán.

– Természetesen azért akadnak még ismerősök a keretében, de úgy gondolom, nekünk csak saját magunkkal szabad és kell foglalkoznunk. A Mosonmagyaróvár sereghajtóként küzd a bent maradásért éppen ezért nem szabad félvállról venni. Igazából nagyon nehéz helyzetben van a gárda, hiszen 15 pont a lemaradása a még bent maradást jelentő 14. helytől, de talán pont ezért játszhat már felszabadultan. Nem kell betolnia a buszt a kapu elé, nyugodtan támadhat, szóval nehéz összecsapás vár ránk – mondta a klub honlapjának Nagy Zoárd.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában