Ilyen hajrát nem láthatunk minden nap

2024.04.28. 17:04

Csoda Kispesten

A Gárdony-Pázmánd kézilabdás lányai a NB I/B 26. fordulójában a Kispesthez látogattak, és kisebbfajta csodának lehettek szemtanúi a drukkerek.

Szupkai Gábor

A gárdonyi lányok ezen a napon a falon is átmentek

Fotó: Kricskovics Antal

Kispest NKK – Gárdony-Pázmánd NKK 28-30 (18-15)
Gárdony-Pázmánd: Kaffka, Bőle(kapusok) - Szűcs 6, Hamuth 1, Vernes 5, Berényi 1, Kukucska 3, Kaiser-Berkes 6/1, Ágoston 3/3, Zámori 2, Hargitai 2, Tóth Ficsor 1, Vereszky, Nemes, Bártfay. 
Vezetőedző: Molnár József
Nagy rangadó várt a Gárdonyra, hiszen győzelem esetén pontszámban beérték volna ellenfelüket.  Sokáig úgy tűnt, erre nem lesz esélyük, hiszen félidőben 18-15-re vezetett a Kispest, és még a 43. percben is öt gól volt a hazaiak előnye. De ekkor valami hihetetlen ihletett állapotba kerültek a gárdonyi hölgykoszorú tagjai. A mérkőzés utolsó negyed órájában 10 gólt szereztek, ráadásul úgy, hogy eközben háromszor kellett emberhátrányban játszaniuk. De Vernes Dorottya, Szűcs Noémi és Berkes-Kaiser Melitta kezébe fogta a gyeplőt, a kapuban pedig Bőle Maja tette serényen a dolgát, így lett az öt gólos hátrányból kétgólos győzelem.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában