Visszavágásra készülnek

2024.04.19. 22:14

Sok múlhat majd a védekezésen

Ellépne a 10. pozícióból az Alba Fehérvár KC a női kézilabda NB I 19. fordulójában. A Praktiker Vác ellen nagy csatára készülnek a fehérvári lányok szombaton 18 órakor.

Ferencz Balázs

Horváth Roland nyerő taktikát vázolhat a fehérvári lányoknak

Fotó: Kricskovics Antal

A K&H Liga őszi idényében a Vác kétgólos győzelemmel otthon tartotta a pontokat a fehérváriakkal szemben. Most visszavágásra készülnek Horváth Roland hölgyei, sőt, feledtetnék a legutóbbi, rendkívül fájó fiaskót, mikor az MTK  vendégeként kaptak ki egy góllal.
– Az MTK elleni mérkőzést nagy pofonnak fogtuk fel a csapattal, de azóta már csak azokra a dolgokra koncentrálunk, amikben előre kell lépnünk; ez pedig nem más, mint a védekezés és a kapusok közötti kapcsolat – fogalmazott Tóth Nikolett az FKC kapusa. – Az őszi mérkőzésen igencsak megszorongattuk a Vácot és hazai pályán sem lesz más a célunk. A hét során kellőképpen felkészülünk ellenük, és a hazai pálya előnyével minél szorosabb, hajtós mérkőzést szeretnénk játszani. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában