Labdarúgó NB I

2024.05.18. 21:54

A miniszterelnök is gratulált a Puskásnak a bronzhoz

Orbán Viktor, a Puskás Akadémia alapítója, és Mészáros Lőrinc, az akadémia kurátora a helyszínen gratulált az NB I-es csapatnak a Debreceni VSC ellen aratott 4-1-es győzelem és a bronzérem megszerzése után.

Szabó Róbert

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke, a Puskás Akadémia alapítója

Fotó: miniszterelnok.hu

Mészáros Lőrinc és Orbán Viktor gratulál Hornyák Zsoltnak
Fotó: Puskás Akadémia / Instagram

Mint arról beszámoltunk, a Puskás Akadémia FC kiütéses 4-1-es győzelmet aratott a Debreceni VSC ellen, s miután a Fehérvár FC 0-0-s döntetlennel zárt a Diósgyőri VTK-val szemben a felcsúti együttes a bronzérmet is megszerezte. A sikerben óriási érdeme volt a magyar válogatott Európa-bajnokságra utazó keretébe bekerülő, a megyenapon pedig Terstyánszky Ödön Díjat kapó Nagy Zsoltnak, aki kétszer is betalált a hajdúságiak kapujába, valamint Komáromi Györgynek, aki szintén duplázni tudott a találkozón.

A találkozót követően ünneplés kezdődött, az öltözőfolyosón pedig Orbán Viktor miniszterelnök, a Puskás Akadémia alapítója, valamint annak kurátora, Mészáros Lőrinc is gratulált a játékosoknak és az egész stábnak is.

– Azért  tudsz időzíteni – mondta Mészáros Lőrinc viccesen Hornyák Zsoltnak, az NB I-es csapat vezetőedzőjének. Orbán Viktor miniszterelnök hozzátette, úgy látta a csapat bevitte a hátán az edzőt a célba.

A Puskás Akadémia FC az utolsó fordulót megelőzően korábban nem állt a dobogón, mégis sikerült megszereznie a harmadik helyezést a bajnokságban. A következő idényben ez Európa-konferencialiga indulást jelent majd a csapatnak, amely így két év után ismét kiléphet a nemzetközi porondra.

A gratulációról készült videó alább látható.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában