A középmezőnyben zártak a sakkcsapatok

2024.05.16. 10:08

Ledőltek a bábuk

A kilencedik fordulóval véget értek az NB II-es sakk csapatbajnokság 2023-2024-es küzdelmei. A fehérváriak és a rácalmásiak is középmezőnyben végeztek.

Ferencz Balázs

illusztráció

Forrás: feol

Az NB II. Breyer csoportban a Fehérvár SE a Tata-Naszály harmadik helyezett csapatának vendége volt, és bravúros döntetlent ért el.

Géniusz Tata-Naszály - Fehérvár SE 6-6

Győzött: Albrecht Gábor, dr. Grüll Dénes, Varga István, Fekete Csaba. 
Döntetlent ért el: Papagorasz Takisz, Fellegi Zoltán, Fehérvári István, Kecskeméti Attila. A csapat a táblázat ötödik helyén végzett 53 ponttal. A Fehérvár SE négy győzelmet aratott, egy döntetlen és négy vereség mellett, kilenc csapatpontot szerezve.

Az Asztalos csoportban a Rácalmás-Királysakk SE csapata Baján vendégszerepelt, és minimális arányú vereséget szenvedett az esélyesebb hazaiaktól. 

Bajai SSC - Rácalmás-Királysakk SE 6,5-5,5

Győzött: Katona Ferenc, Ifj. Mohácsi András, Csernyiczky László. 
Döntetlent ért el: Jánoshalmi Attila, Szabó Levente, Csordás Péter, Ifj. Szabó Levente, Dalocsa Vince. A rácalmási együttes 50,5 pontot szerezve a táblázat hatodik helyén zárt. Egy győzelem, két döntetlen, hat vereség, négy csapatpont a mérlegük.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában