Bejelentés

2024.07.09. 09:03

Elindult Sallai útján a Puskástól távozó középpályás

A ciprusi APOEL FC-nél folytatja pályafutását a Puskás Akadémia FC-től távozó Corbu Marius, számolt be a hírről a klub hivatalos X oldalán.

Szabó Róbert

Marius Corbu (kékben) Cipruson folytatja pályafutását

Fotó: puskasakademia.hu

Ahogy arról korábban beszámoltunk Corbu Marius távozik a Puskás Akadémia FC-től, miután lejárt a szerződése. Az eddig kérdéses volt, hol folytatja pályafutását, hiszen a sajtóban hallani lehetett, hogy Olaszországból is érdeklődnek iránta, pont azonban most került az ügy végére, miután a ciprusi élvonalban szereplő APOEL FC bejelentette, hogy megszerezte a középpályás játékjogát. A bejegyzés szerint a felek 2028 májusáig szóló szerződést írtak alá.

A csángó futballista 2020 januárjában került a felcsúti együtteshez Csíkszeredáról, majd hamar kulcsember lett, 129 tétmérkőzésen szerepelt. A legutóbbi idényben is fontos szereplő volt a csapat életében, két gólt jegyzett és öt gólpasszt osztott ki.

Nem Corbu Marius az egyetlen, aki a Puskás Akadémiából az APOEL FC-hez igazol, hiszen még 2017-ben Sallai Roland is ezen az úton indult el, jelenleg pedig az SC Freiburg játékosa, ahonnan a hírek szerint hamarosan távozhat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában