Megállapodás

2 órája

Röplabda komplexum épül

Hosszú távú megállapodás született a PORTÉP Kft. és a MÁV Előre Sport Akadémia között, melynek keretein belül 3300 négyzetméteres sportkomplexumot építenek Székesfehérváron.

Káldor András

(balról jobbra) - Kovács Krisztián, a MÁV Előre SC ügyvezetője, Lévai Gergely, a PORTÉP Kft. ügyvezető igazgatója és dr. Tálos Péter, a MÁV Előre SC elnöke

Fotó: A klub

A MÁV Előre SC elnöke, Tálos Péter, a klub ügyvezető igazgatója, Kovács Krisztián, és a PORTÉP Kft. ügyvezető igazgatója, Lévai Gergely írta alá azt a szerződést, amely új szintre emelheti a székesfehérvári röplabdázást.

A megállapodásnak köszönhetően az Alba Ipari Zónában az év végéig elkészül a klub 3300 méteres új sportkomplexuma. Az objektum három részre lesz osztva. Kialakítanak benne egy Extraligás versenypályát, ahol keresztben is lehet egyszerre két pályán edzéseket tartani, egy olyan csarnokrészt, ahol egy utánpótlás centerpálya, illetve 150 négyzetméter területen konditerem kap helyet, valamint egy harmadik csarnokrészt, ahol Magyarországon, egyedülálló módon három strandröplabda pályát építenek ki.

A munkálatok már megkezdődtek a helyszínen, hogy a MÁV Előre SC sportolói minél hamarabb birtokba vehessék az új komplexumot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában