Igazoltak a lányok

2024.07.13. 18:44

Szegedről igazolt szerb válogatott a Puskás Akadémia

Milana Knezsevics a Puskás Akadémia FC női csapatában folytatja pályafutását, jelentette be hivatalos oldalán az együttes.

Szabó Róbert

Egy Knezsevics már bizonyított Felcsúton, most Milana lehet a következő

Fotó: puskasakademia.hu

Megkezdte a felkészülést a Simple Női Liga NB I új idényére a Puskás Akadémia FC női csapata, amely már az első labdás edzéseken is túl van. Ráadásul egy új érkezővel is erősödött a Halászi Kinga vezette gárda, hiszen szerződtették a szerb Milana Knezsevicset.

A 25 esztendős futballista a Kész-St. Mihálytól érkezett a felcsútiakhoz, azonban korábban volt már szerb bajnok és hazája válogatottjában is bemutatkozhatott, valamint szerepelt futsal Eb-n is. 

Milana Knezsevics egy évre szóló szerződést írt alá a Puskás Akadémia FC-vel.

Az érkező szélső mellett azt is bejelentette a felcsúti együttes, hogy Iida Laine, Sydney Staier, valamint Minea Grönberg is távozik a klubtól, akiknek megköszönték az eddigi munkájukat. 

A Puskás Akadémia FC női csapata július 20-án 16 órától játssza első felkészülési mérkőzését a szlovén Muraszombat ellen.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában