Hibátlan maradt az U17

2 órája

Tornagyőzelem Puskás-módra

A Kukkonia Kupán, valamint a Molnár Emánuel emléktornán volt érdekelt a Puskás Akadémia utánpótlása az elmúlt hétvégén. Előbbin az U19-es csapat a hatodik lett, míg utóbbin az U17-es megnyerte a tornát.

Szabó Róbert

A Puskás Akadémia U19-es csapata a hatodik helyen zárt Dunaszerdahelyen

Fotó: puskasakademia.hu

A felkészülés jegyében két kupán vett részt az elmúlt hétvégén a Puskás Akadémia utánpótlása.

A Babó Levente által irányított U19-es csapat Dunaszerdahelyen vitézkedett a Kukkonia Kupán. Itt a házigazda DAC-al előbb egy 1-1-es döntetlent játszott a csapat, majd a Kisvárdától 2-0-ra kikapott, míg a Csíkszeredát 2-1-re mgeverte. Ezzel a harmadik helyen zárt a gárda az A-csoportban, a helyosztón pedig az ETO FC Győrrel mérkőzött meg az ötödik helyért, de 2-0-ra kikapott, így a hatodik lett. A tornagyőzelmet itt a Topolya szerezte meg.

Az U17-es gárda mindeközben a Molnár Emánuel-emléktornán szerepelt, amelyen az Újpest korosztályos együttese, valamint két felnőtt gárda, a Bernecebaráti-Kemence vegyes alakulat és a szlovák megye I. osztályú Ipolyság vett rászt. A Kiss Márton irányította fiatalok hibátlanul abszolválta mind a három 30 perces mérkőzést, így tornagyőztes lett. A lila-fehéreket 1-0-ra győzték le, a Bernecebaráti-Kemence vegyes csapatot 3-0-ra, míg az Ipolyság ellen 5-0-ra diadalmaskodtak a felcsútiak.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában