Bulvár-celeb

2 órája

Itt vannak a fotók, ahogy Céline Dion megérkezett Párizsba a legidősebb fiával (videó)

Céline Dion lélegzetelállítóan énekelt a párizsi olimpia nyitóünnepségén.

MW

Forrás: Instagram

Lenyűgöző produkcióval tért vissza Céline Dion: a párizsi olimpia nyitóünnepségén lépett fel. Az énekesnő már hosszú ideje nem énekelt merevember-szindrómája miatt. A párizsi olimpiára idősebbik fia, René-Charles Angélil is elkísérte – írja a life.hu.

Céline Dion legidősebb fia az énekesnő legnagyobb támasza

Az énekesnő évek óta visszavonult már merevember-szindrómája miatt, ez idő alatt pedig három fia volt a legnagyobb támasza. Közülük is főként legidősebb gyermeke, René-Charles, akit ritkán látni a nyilvánosság előtt. Legutóbb akkor tűnt fel, amikor februárban édesanyját elkísérte a Grammy-gálára. René-Charles édesanyját Párizsban sem hagyta magára, elkísérte a 2024-es olimpiára.

Az énekesnő párizsi tartózkodása alatt készült fotók szerint a 23 éves fiatalember mindig mellette volt, és néhány fényképen, amelyeket maga az énekesnő osztott meg az Instagramon, mosolyogva látható mellette, miközben a várost járták és a rajongóival találkoztak.

Az Eiffel-tornyon állva énekelte el Céline Dion Édith Piaf Hymne A L’Amour című számát a párizsi olimpia nyitóünnepségén, és szem nem maradt szárazon. Az énekesnő merevember-szindrómája miatt már régóta nem állt színpadon, az éneklés ugyanis olyasmi, amit ez az egyelőre gyógyíthatatlan betegség nagyon megnehezít. 

A hatszoros Grammy-díjas énekesnő láthatóan elérzékenyült erőteljes előadásának végén, amelyet a közönség hatalmas tapssal és ovációval fogadott.

Céline Dion rengeteget küzdött azért, hogy ezt a pillanatot átélhesse. 

A betegségével folytatott kemény harcáról dokumentumfilm is készült, melynek egy részletében bemutatják, hogy az énekesnő próbál ugyan énekelni, de nem sikerül. A felvételen Céline Dion ezután könnyekben tör ki. „Olyan érzés volt, mintha valaki fojtogatna” – mondta korábban Céline Dion arról, hogy milyen érzés a merevember-szindrómával élve énekelni. „Pedig én csak énekelni tudok. Ez az, amit egész életemben csináltam. És ezt szeretem a legjobban csinálni.” 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!