Bajban ismerszik meg a barát

2 órája

A tűzeset sérültjén segít az Enthroners

A múlt vasárnapi székesfehérvári Almássy lakótelepen történt lakástűz súlyos sérültje a Fehérvár Enthroners amerikaifutball-csapat cheerleader formációjának egyik tagja, Kitti.

Szupkai Gábor

Az Enthroners szurkolólányai

Fotó: Enthroners Facebook

Megrázta egész Fehérvárt a tragikus eset, Kittit napokig az intenzív osztályon ápolták, most a felépülési folyamatban már a traumatológián gondoskodnak róla. 

A tragikus tűzeset során a fiatal lány előbb kimászott az ablakon, majd a lángok szorításától menekülnie kellett, ezért az ugrást választotta elvetődve a bokrok közé. Az életét ennek az ugrásnak köszönheti. A családnak, sajnos mindene odaveszett a tűzben.

– Sajnálattal értesültünk a történtekről, hiszen Kitti oszlopos tagja a szurkolói csapatunknak, minden hazai mérkőzésen ott volt és szurkolásra buzdította a közönséget, segítette a csapatot. Mindenképpen segíteni szeretnénk valamilyen formában a családnak, így arra a döntésre jutottunk, hogy az augusztus 10-i hazai mérkőzésünk teljes jegy- és bérlet bevételét felajánljuk számukra – mondta Horváth Péter, ügyvezető igazgató.

A csapat soron következő mérkőzését a Prague Lions ellen 2024.08.10-én, szombaton 15 órakor rendezik a székesfehérvári First Fielden. A csapat a jegy- és bérletbevételek teljes árát a család számára fogja felajánlani, így mindenkit arra buzdítanak, hogy váltsa meg a jegyét a következő hazai mérkőzésre.

A belépőket itt lehet megvásárolni: https://bit.ly/elf_2024_ticket

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában