"Kórház a város szélén"

2 órája

Babos hamarosan felépül, Kastratit megműtötték

A Fehérvár FC két sérült labdarúgójáról érkeztek friss hírek. Egyikük hamarosan visszatérhet, másikukra még hosszú rehabilitáció vár.

Németh Krisztián

Forrás: Fehérvár FC

A Vidi fiatal támadója Babos Bence néhány hét múlva ismét Pető Tamás vezetőedző rendelkezésére állhat majd. A 20 éves játékos az Omonia Nicosia elleni Konferencia-liga selejtező hazai visszavágóján szenvedett bokasérülést. 

A klub honlapjának Kovács Tibor Dávid csapatorvos azt mondta: "Bence rehabilitációja jól halad, így remélhetőleg néhány héten belül visszatérhet a pályára".

Babos Bence a bajnokság első hazai mérkőzésén megszerezte első gólját a csapatban, ezt követően sorozatban három meccsen vetette be csereként Pető Tamás. 

Lirim Kastrati a fehérváriak koszovói csatára Instagram oldalán osztott meg egy sokatmondó fotót. A kórházi ágyon fekvő 25 éves játékoson vélhetően elvégezték a szükséges operációt.

Kastrati még a csapat a szlovéniai edzőtáborában, a Hebar Pazardzhik elleni felkészülési mérkőzésen szenvedett jobb oldali térdsérülést. Akkor Kovács Tibor Dávid, a Vidi csapatorvosa azt jósolta, hosszabb kihagyás vár rá az operáció után, így vélhetően jó ideig még nem lesz bevethető.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában