Megye I

2 órája

Gólparádét rendezett a Csór

A vármegyei I. osztályú labdarúgó bajnokság rajtján csonka fordulót rendeztek több csapat kupakötelezettsége miatt. A gólok azonban így sem hiányoztak, négy mérkőzésen összesen 20 találat esett. A Csór Truck-Trailer valósággal felmosta a pályát a Bodajk gárdájával, míg a tavalyi ezüstérmes Sárbogárd a hajrában biztosította be sikerét a több tehetséges fiatallal felálló Ikarus-Maroshegy ellen. Az újonc Adony pedig a hosszabbításban vesztett a Martonvásár ellen.

Káldor András

A kápolnásnyéki Kiss Árpád (fehér) próbálja ellenfelét távol tartani a labdától

Fotó: Kricskovics Antal

Sárbogárd – Ikarus-Maroshegy 3-1 (0-0)

Sárbogárd, 200 néző
Vezette: Cseh Roland.

Sárbogárd: Nyári – Vagyóczki, Gráczer Bence, Tölgyesi, Rezicska – Szalai Á. (Joó), Bencze, Kosztolányi (Horváth A.), Kizlinger (Bíró) – Farkas G., Kindl (Tóth P.). Vezetőedző: Pajor László.

Ikarus-Maroshegy: Kovács Z. – Kecskés, Kókány, Schmuck A., Urbán (Skultéti A.) – Fi (Mayer M.), Csuti (Fülöp), Gimes, Punk – Inzsöl (Szabó-Bakos), Szabó B. Vezetőedző: Szarka Martin.

Gól: Horváth A. (89., 92.), Tóth P. (70.), illetve Fi (50.)

Kiállítva: Gimes (78.)
Jók: Bencze, Bíró, Tóth P., Horváth A., illetve Kovács Z., Fi

Gól nélküli első félidőt láthattak a hőségben kilátogató szurkolók, helyzetek mindkét oldalon adódtak, a legnagyobb veszélyt egy hatalmas bogárdi felsőléc jelentette, de ezúttal nem segített a hazai pálya, a löket kifelé pattant. A második félidő elején Fi László találatával vezetést szerzett az Ikarus, 0-1. Ezután a Sárbogárd rákapcsolt, sorra szőtte támadásait, de a gólokat csak a frissítés hozta meg. A csereként beálló Bíró Patrik a 70. percben a jobb oldalon tisztára játszotta magát, pontos beadását a szintén frissen pályára lépő Tóth Patrik kíméletlenül a felső léc alá helyezte, 1-1. A találat lendületet adott a hazaiaknak, a 89. percben Bíró jobb oldali beadását Horváth Attila  értékesítette, 2-1. A 92. percben Joó Gergő magát a védőkön többször átcselezve lekészített Horváth Attilának, aki ebből duplázott, 3-1.

Tudósított: Lengyel István

Tóvill-Kápolnásnyék – KK Grain Kft.-Mezőfalva 1-0 (1-0)

Kápolnásnyék, 100 néző
Vezette: Szücs László.

Tóvill-Kápolnásnyék: Palásthy – Kharboutli Noor, Szajkó (Őz), Varga József, Király Á. (Pigler) – Rózsa (Gáspár), Imrefi (Nagy E.), Kiss Á., Zsigmond – Czottner Á., Victor. Vezetőedző: Höltzl Richárd.

KK Grain Kft.-Mezőfalva: Kovács Á. – Balázs, Rózsahegyi, Villám, Rakonczai – Szabó O. (Kiss G.), Sági, Németh B., Kovács K. – Morár, Csontos. Vezetőedző: Váradi Tamás.

Gól: Varga József (32.)
Jók: Kharboutli Noor, Kiss Á., illetve Villám, Balázs.

A Nyék kezdeményezően lépett fel, egymás után alakította ki a helyzeteit, de rendre kimaradtak ezek a lehetőségek. A 18. percben érdekes jelenetnek lehettek szemtanúi a nézők, Király Ákos 40 méteres, lecsúszott beadását nézte el a kint álló Kovács Ádám, a hazaiak pacsiztak és már gólt ünnepeltek, a mezőfalvaiak a fejüket fogták, azonban a labda kiment egy lyukon a hálón, és kirúgással folytatódott a játék. Egy szabályos góltól fosztották meg a hazaiakat, de a játékvezető is ember, a nyékiek remekül kezelték a szituációt, elfogadták a döntését. A 32. percben Szajkó Levente tört be a 16-oson belülre, ahol Balázs Sándor a labda helyett a lábat találta el. A megítélt büntetőt Varga József értékesítette, 1-0. A második félidőben javarészt a Mezőfalva térfelén zajlott a játék, de a vendéglátók nem fogtak ki túl jó napot a helyzetkihasználások terén, a kihagyhatatlan is kimaradt ezen a meccsen. Az 58. percben büntetőt kapott a vendégcsapat is, de Szabó Olivér a kapufát találta el.
Tudósított: Sziládi István Zoltán


Csór Truck-Trailer – Bodajk SE 12-0 (3-0)

Csór, 150 néző
Vezette: Závotka Csongor.

Csór Truck-Trailer: Lukács – Trampler, Ács (Báles Zs.), Báles I., Finta (Orosz) – Spánitz (Kásler Barnabás), Takács G., Zs. Nagy (Báles A.), Kásler Bence (Pécsi), Harangozó – Junior Joaz. Vezetőedző: Pécsi László.

Bodajk SE: Janky – Rigó G. (Moór), Czéh, Farkas Cs., Takács M. (Tóth B.) – Kovács T., Zelizi, Csapcsár, Bőhm (Gyarmati, Varga R.) – Farkas K., Fenyvesi (Fejes). Vezetőedző: Rigó Gábor.

Gól: Junior Joaz (49., 81., 88.), Zs. Nagy (6., 51.), Kásler Bence (23., 46.), Spánitz (34., 64.), Harangozó (66.), Takács G. (77.), Trampler (84.)

Kiállítva: Csapcsár (48.)
Jók: az egész csapat, illetve senki
A 6. percben Kásler Bence ment el a jobb oldalon, középre adását Zs. Nagy Balázs az ötösről lőtte az üres kapuba, 1-0. A 23. percben Zs. Nagy ugratta ki Kásler Bencét, aki magabiztosan lőtte el a kapus felett a labdát a kapu jobb oldalába, 2-0. A 34. percben Harangozó Márton szöktette Spánitz Bálintot, aki a kapu előtt egy pimasz csellel játszott tisztára magát, majd a rövidbe lőtt, 3-0. A 46. percben Zs. Nagy lépett ki a védők közül, de a lövése elakadt a kapusban, a kipattanót Kásler Bence ívelte 20 méterről a kapuba, 4-0. A 48. percben Zs. Nagyot rántották le a 16-oson belül, Csapcsár Miklós ezért piros lapot kapott és természetesen a hazaiak büntetőt. A 11-es Junior Joaz értékesítette, 5-0. Az 51. percben egy szöglet után kezeztek a vendégek, a 11-est Zs. Nagy magabiztosan értékesítette, 6-0. A 64. percben Báles András indult meg a jobb oldalon, beadását a rövidre érkező Spánitz kapásból a léc alá vágta, 7-0. A 66. percben Báles András jobb oldali beadására Harangozó érkezett a hosszún, és nem hibázott, 8-0. A 77. percben Báles András a jobb oldalról csavart Takács Gergő fejére, aki a kapuba fejelt, 9-0. A 81. percben Kásler Barnabás küzdött meg a labdáért, majd a középen érkező Junior Joaz elé tálalt, aki a léc alá vágta a labdát, 10-0. A 84. percben Báles István szögletére jól érkezett Trampler Máté, és a rövid sarokba fejelt, 11-0. A 88. percben Báles A. Junior Joazt találta meg, aki előre vetődve fejelt a hálóba, 12-0. A Csór végig koncentrált játékkal tisztelte meg vendégét.

Tudósított: Csete Krisztián.

Adony – Martonvásár 1-2 (0-0)

Adony, 300 néző
Vezette: Domak Ádám.

Adony: Andrejev – Hamar (Budai), Virág (Posztós), Balogh B., Tóth D. – Holentoner, Bagóczki (Bognár B.), Kelemen (Kaló), Fábián (Kőkuti) – Tatár, Fehér. Vezetőedző: Boldoczki Sándor.

Martonvásár: Benkő – Neuvert, Szücs J. (Gábor), Molnár G., Füzér (Cziklin) – Gál B., Cservenka, Hernádi, Szilágyi – Spinner (Kenderesi), Patkós (Madar). Vezetőedző: Trizna Tamás.

Gól: Holentoner (82.), illetve Gál B. (80.), Hernádi (94.)

Kiállítva: Bognár B. (77.)
Jók: Tóth D., Fehér, Balogh B., Holentoner, illetve Hernádi, Cservenka, Gál B., Neuvert.
Jobban, lendületesebben kezdett a Martonvásár, több formás támadást vezettek. A 60. percben Hamar Erik léc alá tartó lövését bravúrral ütötte szögletre Benkő Márk. A 75. percben Bognár Bence megkapta második sárga lapját, ezzel számára idő előtt ért véget a találkozó. A 80. percben Gál Benedek lövése a jobb alsó sarokban kötött ki, 0-1. A 81. percben Kaló Richárdot buktatták a 16-oson belül, a büntetőt Holentoner Edvin magabiztosan lőtte a kapuba, 1-1. A 86. percben Kaló 26 méteres szabadrúgását védte bravúrral Benkő. A 94. percben nem tudott felszabadítani a hazai védelem, és Hernádi Ádám a bal sarokba lőtte a labdát, 1-2. Az utolsó percekben tűzijáték volt az adonyi kapu előtt, az utolsó támadásból sikerült megszerezni a vendégeknek a győztes találatot. Az újonc Adony a kezdeti megilletődöttség után lassan magára talált, igazságosabbnak tűnt a döntetlen, de a Martonvásár az utolsó labdaérintéssel elvitte a három pontot.
Tudósított: Pletser Nándor

A Móri SE – Sárosd és a Dunaújváros FC – Enying összecsapásokra 2024. november 23., 13:00 órakor kerül sor, míg a Lajoskomárom – Ercsi Kinizsi találkozót 2024. november 24-én 13:00 órakor rendezik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában