Mindent bele!

2024.08.13. 12:33

Holender Filip nagyon bizakodó

A Fehérvár FC legfrissebb igazolása, a múlt héten érkezett középpályás a beilleszkedéséről, az Újpest elleni mérkőzésről és az Omónia FC elleni Konferencialiga-selejtező visszavágójáról is szót ejtett.

Szupkai Gábor

Holender Filip Cipruson is lehetőséget kapott a bizonyításra

Fotó: fehervarfc.hu

– Egy hete érkeztem a Vidibe, és minden a legnagyobb rendben, a társak kedvesen fogadtak. Ahogy előzőleg is gondoltam, nagyon jó az öltözői hangulat. Nyilván a vasárnapi meccs után mindannyian szomorúak voltunk, de ez már a múlt. Remélem, innentől kezdve ismét győzelmek jönnek. Nagyon rossz volt, hogy Újpesten nem tudtam ott lenni a srácokkal a pályán korábbi eltiltásom miatt. Borzasztó érzés volt kívülről nézni a mérkőzést, várom már, hogy a pályán tudjak segíteni a társaimnak. Cipruson is láthattuk, hogy az Omónia FC európai szintű, remek csapat. Nagyon fontos, hogy jól kezdjük a mérkőzést és akkor bármi megtörténhet. Ők előnyben vannak, de bízom a jó meccskezdésben, utána pedig mindent beleadunk majd. Komoly előny, hogy hazai pályán játszunk és számíthatunk a szurkolóink támogatására. Mindent meg fogunk tenni a továbbjutásért! – fogadkozott a visszavágó előtt Holender Filip.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában