Megye II.

2 órája

Szomszédvári csatározások

A vármegyei II. osztályban az 1. forduló küzdelmeivel elindul a 2024-2025 évi pontvadászat a hétvégén, Északon méghozzá szomszédvárak rangadójával, míg Délen a csoport újonca, az Apostag SE az szintén az osztályban „első bálozó” Lajoskomárom II. csapatával mérkőzik.

Káldor András

A Vál együttese (szürkében) hazai pályán a Puskás Akadémia III. csapata ellen kezdi a bajnokságot

Fotó: Kricskovics Antal / Fejér Megyei Hírlap

ÉSZAKI CSOPORT

Pikáns összecsapásokkal kezdődik a csoport, hiszen a tavaly még a vármegyei I. osztályban vitézkedő Mányi TK a korábbi kétszeres bajnok Herceghalom legénységét fogadja, míg a Vál csapatára szintén kemény kilencven perc vár a 2023-2024-es pontvadászat ezüstérmese, a Puskás Akadémia FC III. ellen. A Fejér Vármegyei Kupában a 4. fordulóba jutó Bakonycsernye számára nagy valószínűséggel nem jelent gondot majd a Tóvill-Kápolnásnyék II. együttesének legyőzése.

2024. augusztus 24., szombat, 17:00

Herceghalom – Mányi TK

2024. augusztus 25., vasárnap, 17:00

Vál - Puskás Akadémia III., Fehérvárcsurgó - Etyek, Szár – Mór II.

2024. november 23., szombat, 13:00

Bakonycsernye – Tóvill-Kápolnásnyék II.

2024.november 24., vasárnap, 13:00

Pátka – Velence TSE

Szabadnapos: Videoton Baráti Kör

DÉLI CSOPORT

Az Északi csoportból átsorolt Pákozd gárdája nyomban a bajnokság favoritjának számító Baracs vendége lesz, a házigazdák minden bizonnyal otthon tartják majd a három pontot. A Bács-Kiskun vármegyei II. osztályból átkerült Apostag SE dolgát megnehezítheti a Lajoskomárom II., míg küzdelmes kilencven perc vár a felekre Polgárdiban, valamint Nagykarácsonyban.

2024. augusztus 25., vasárnap, 17:00

Baracs – Pákozd, Apostag SE – Lajoskomárom II., Polgárdi - Aba Sárvíz, Nagykarácsony - Kisláng, Előszállás – Seregélyes-Sárosd II.

Szabadnapos: Sárszentmihály-Masterplast

2024. november 24., szombat, 13:00

Beloiannisz – Nagyvenyim

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában