Várja a visszatérést

2 órája

Derékfájdalommal indult, és kis híján elsorvadt a Fradi játékosának combizma

Aligha kezdődhetett volna rosszabbul Pászka Lóránd idénye. A Ferencváros futballistája csapata utolsó nyári felkészülési mérkőzésén sérült meg, azóta nem lépett pályára. A játékos azt is elárulta, hogy a combizma fogyni kezdett, és még az orvosok sem tudták az okát. A balhátvédet éppen ezért nagyon megviselte az elmúlt időszak, de azon van, hogy minél előbb visszatérhessen.

MW

Pászka Lóránd már várja a visszatérést

Forrás: MW

Fotó: Csudai Sándor

Legutóbb májusban lépett pályára tétmérkőzésen Pászka Lóránd, majd a nyári előszezonban Pascal Jansen vezetőedzőtől megkapta a lehetőséget a bizonyításra. A 28 éves játékos jó formába lendült, ám balszerencséjére az utolsó felkészülési mérkőzésen drámai sérülést szenvedett, melynek a részleteiről is beszélt – olvasható az Origo oldalán.

Elsorvadt a combizma

A zöld–fehérek balhátvédjének problémái a derekával kezdődtek – derült ki a Magyar Nemzet oldaláról.

Egyik napról a másikra elkezdett fájni, éreztem, valami nincs rendben. Egy ideig nem tudtuk, mi lehet a gond, csakhogy szép lassan elkezdett sorvadni a combizmom. Ijesztő volt látni, ahogyan napról napra gyengül az egyik lábam

 –  idézte a Magyar Nemzet a Fradi futballistáját, aki a Nemzeti Sportnak adott interjújában mesélt a sérüléséről.

Hiába volt a rengeteg kivizsgálás, a legalaposabb képdiagnosztikai szűrések, a pontos ok nem derült ki. Alighanem egy idegpálya sérült a derekamnál, ami kihatott a combizomra, végül több mint másfél hónapot kellett kihagynom. A sérülés sohasem jön jókor, de így, hogy végigdolgoztam a felkészülést és jó állapotban vártam a bajnokságot, különösen rosszkor jött

 – mondta el Pászka Lóránd. 

A balhátvédet éppen ezért nagyon megviselte az elmúlt időszak, de azon van, hogy minél előbb visszatérhessen. Erre vélhetően szombaton kerül sor egy különleges meccsen.

Minden játékpercre szüksége van

A hétvégén a Ferencváros a százéves centenáriumát ünneplő Balatonfüredhez látogat egy gálamérkőzésre. Pászka Lóránd nagyon szeretne már a pályán bizonyítani az új vezetőedzőnek, Pascal Jansennek.

Az utóbbi néhány találkozón már a keretben voltam, az Európa-liga rájátszására, a Banja Luka otthonába is a csapattal tartottam, egy ideje újra együtt edzek a kerettel. Úgy kalkulálok, hogy a Balatonfüred ellen lehetőséget kapok, hiszen minden játékpercre nagy szükségem van. Nekem most nem számít, hogy tét- vagy gálamérkőzés. Szóval, a magam részéről nagyon várom a szombati találkozót, jó lenne újra meccset játszani 

– mondta el a Fradi balhátvédje, akinek hosszú távon Cristian Ramírezzel és Eldar Civiccsel kell megküzdenie a csapatba kerülésért.


 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában