Hétvége

2016.02.27. 17:49

Staféta Pató Zsófiával

A staféta előző vendége Pató Zsófia test- és lélekhangoló terapeutának adta tovább a stafétát a következő kérdéssel együtt: Mi az és mire való a theta healing?

Sebestyén Lilla

EZ EGY MÓDSZER, amelyet Vianna Stibal fejlesztett ki. Célja, hogy a negatív berögződéseket, gondolatokat, a visszatartó, egyéni hitrendszerünk gyökerét feltárja, vagyis megkeresse a problémáink forrását. Illetve, miután ez a probléma - vagy éppen több - a felszínre került, ezeket átírja, átprogramozza egy olyan hitrendszerré, amely abszolút pozitív és támogató. A folyamatban egy terapeuta segít feltárni a beteg - vagy segítségre szoruló - érzelmi világát, és nem tanácsokat ad, csak kérdez, ezzel segítve a pácienst. Az, hogy kinek, hány alkalmas kezelésre van szüksége, teljesen változó, függ magától a panasztól és az egyéntől is. A theta healing módszer egyébként rengeteg mindenen segíthet: lelki eredetű betegségek, párkapcsolati válságok, családi ügyek. Én is azért alkalmazom, mert a saját bőrömön tapasztaltam gyógyító hatását.

ZSÓFIA Szendrődy Szonjának adja tovább a stafétát. Mesélj egy kicsit a feng shuiról!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!