Hírek

2010.03.02. 10:49

Egészségmegőrző és ezoterikus nap

Csákvár - Újabb népszerű programot szervezett a Magyarok Szövetsége. Az érdeklődők természetes gyógymódokkal, ezoterikus szolgáltatásokkal ismerkedhettek meg.

Katonáné Venguszt Beatrix

Szabóné Szommer Ildikó, az Egészségmegőrző és Ezoterikus Nap szervezője elmondta, hogy rendezvényükön kártyajóslás, géppel végzett egészségi állapotfelmérés, arcdiagnosztika, ayurveda, homeopatia és masszázs volt a programkínálatban. A látogatottsággal elégedett, egy-egy szolgáltatónál folyamatosan cserélődtek az érdeklődők.
Szalai Györgyné Saci Bicskéről érkezett, kártyavetéssel, és kínai-tibeti gyógymódokkal foglalkozik. Ő is, valamint Dr. Locker Lóránt arcdiagnoszta egyaránt úgy nyilatkozott, hogy még éppen elbírták az ügyfélforgalmat. Ez alkalommal különleges esetekkel ugyan nem találkoztak, de már az is öröm számukra, ha érdeklődő embereket látnak. Aki eljön, hisz abban, amit ők tesznek, és megfogadja, amit javasolnak.
A Magyarok Szövetsége a sikeres rendezvényen felbuzdulva március 27-én ismét megszervezi az Egészségmegőrző és ezoterikus napot a Floriana Könytárban.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!