Hírek

2010.07.19. 17:29

Sikeres volt a Lepsényi Kulturális Hét

Hagyományosan minden év júliusában rendezik meg Lepsényben a Lepsényi Kulturális Hét rendezvénysorozatot, amely idén három naposra sikeredett, két kiállítással és egy gálaműsorral.

Borsos György

Ezzel párhuzamosan a művelődési ház házasságkötő termében Turi Csilla üvegfestmény alkotásaiban gyönyörködhettek a vendégek. Egyöntetű volt a képek sikere, többen meg akarták vásárolni a kiállított alkotásokat. Volt Picasso szerű, szürrealista alkotás, egy három képből álló Tangó- sorozat ( a legtöbb látogatónak ez volt a kedvence), valamint egy közel 2 méteres fáraó kép tiszta aranyból.

Képzeletbeli dobogós helyezést ért el egy szecessziós hatású női alak képe is. A kulturális rendezvénysorozatot július 18- án, 18 órától kezdődő ünnepi gálaműsor zárta. A lepsényi Cirbolya és Borbolya Citerazenekar valamint a lepsényi Esthajnal Nyugdíjasklub Asszonykórusa mutatta be a júniusban Kászonban előadott produkciójukat. Ez volt az az útjuk, amelyet egy májusban szervezett jótékonysági est tett lehetővé. A kórus és a citerások fergeteges műsort adtak, szinte állandóan zúgott a vastaps. A teltházas publikum méltán érezte azt, hogy megérdemelten utaztak ki Kászonba, és méltóan képviselték Lepsényt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!