Hírek

2012.10.01. 08:06

Szökött fiatalt találtak meg, körözött férfit vettek őrizetbe a rendőrök

Fejér megye - Az Előszállási Gyermekotthonból szökött meg az a fiatalkorú fiú, akit Bicskén találtak meg. Egy férfiról igazoltatása után derült ki, hogy körözik.

feol.hu

Vasárnap délelőtt a gárdonyi járőrök elfogtak egy kápolnásnyéki nőt. Az ellenőrzése során derült ki, hogy a Székesfehérvári Városi Bíróság elfogatóparancsot bocsátott ki ellene. Így a rendőrök elfogták, majd előállították a Gárdonyi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették.

A bicskei rendőrök a délután folyamán egy fiatalkorú fiúval szemben intézkedtek. A Bicskei Gyermekotthon portása telefonon tett bejelentést ugyanis a kapitányságra, miszerint a Bicskei Gyermekotthon területén tartózkodik egy fiú, aki az Előszállási Gyermekotthonból engedély nélkül távozott el. Amikor a járőrök igazoltatták, kiderült adatainak nyilvántartóban történő ellenőrzése során, hogy a Dunaújvárosi Rendőrkapitányság eltűnés miatt körözését rendelte el. A fiút így a rendőrök előállították a Bicskei Rendőrkapitányságra, ahol a tinédzsert édesanyja jelenlétében meghallgatták, majd az Előszállási Gyermekotthon nevelőjének átadták, aki az intézménybe visszaszállította.

Éjszaka tizenegy órakor egy 19 éves fehérvári férfivel szemben intézkedtek a rendőrök a fehérvári Palotai úton. A fiatalember ugyanis nem tudta hitelt érdemlően igazolni magát, és az általa bediktált adatokat is akadozva mondta, amelyekről később kiderült, hogy valótlanok. Így személyazonosságának megállapítása céljából előállították a kapitányságra, ahol adatai egyeztetése után megállapítást nyert, hogy ellene a Székesfehérvári Rendőrkapitányság lopás és készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel való visszaélés miatt körözést adott ki. A férfit így a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki, majd bűnügyi őrizetbe vették - közölte hétfőn a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!