Hírek

2013.02.25. 18:59

Segítség a rászoruló családnak Nagylókon

Nagylók - A statisztikai adatok szerint már nem csak külső szemlélői vagyunk az elszegényedésnek, sajnos egyre több a rászoruló. A település önkormányzata helyben próbál segíteni.

Miskei Anita

Kisebb közösségekben ma is jobban figyelnek egymásra az emberek, az idősekre,  a szerény körülmények között élőkre. Segítenek, ha  tudnak a szomszédok, s az önkormányzat.  Ebben biztosít támogatást az a több évre visszanyúló kapcsolat, melynek eredményeként sok családodnak jut élelmiszer adomány Nagylókon.

Az önkormányzat a rászorulóknak, a településen élők közel felének adományozott élelmiszert (Fotó: önkormányzat)

- Önkormányzatunk az elmúlt három év mindegyikében a Gyermekétkeztetési Alapítvánnyal közreműködve részt vett az EU Élelmiszersegély programjában, melynek keretében a rászoruló lakosság tartós élelmiszerhez juthatott. A napokban ismét élelmiszert osztottunk, összességében tavaly, s most 3,7 tonna tartós élelmiszert adhattunk át, melyből a lakosság közel fele, 510 fő részesülhetett - mondta Tóth József polgármester.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!