Hírek

2013.06.14. 16:49

Drogügy Fejérben: bővült a gyanúsítottak köre

Székesfehérvár - Három terjesztővel nőtt a gyanúsítottak száma, így összesen 8 gyanúsítottja van a napokban kirobbant drogügynek.

feol-duol

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozócsoportot hozott létre annak érdekében, hogy minden részletre kiterjedően tisztázza a napokban Székesfehérváron, illetve Csákváron bekövetkezett halálesetek, valamint a nyomozó hatóság által felkutatott, az elhunytakkal közel azonos tüneteket produkáló rosszullétek érintettjei közötti esetleges összefüggéseket - közölte pénteken a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Fotók: rendőrség

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai a történtekkel összefüggésben visszaélés kábítószerrel bűntette elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A gyanúsítottak számát 2013. június 14-én délután további három terjesztővel bővítették.

A rendőrök azonosítottak egy Budapest XXI. kerületében élő családot, amelynek tagjai a jelenleg rendelkezésre álló adatok szerint terjesztői annak a vegyületnek, amelyből halála előtt a 18 éves székesfehérvári és a 28 éves csákvári férfi is fogyaszthatott.

A rendőrségi rajtaütéskor a házaspár és lányuk éppen a mellékhelyiségben próbáltak megszabadulni az „anyagtól”.

A nyomozók a lakásban tartott házkutatás során, a kábítószergyanús anyagon kívül több, kábítószer-terjesztéshez használt eszközt foglaltak le.

A 44 éves P. Zoltán, a 39 éves P. Zoltánné, valamint a 20 éves P. Krisztina visszaélés kábítószerrel bűntett elkövetésével gyanúsítható, kihallgatásuk megkezdődött.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!