Hírek

2013.08.23. 13:38

Drogügy Fehérváron: hat kábítószer-kereskedő előzetesben, egy őrizetben

Már egy tucat gyanúsítottja van a székesfehérvári kábítószerügynek - tájékoztatott pénteken a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

feol-duol

Napról napra hírt adtunk arról, hogy egyre bővül a gyanúsítottak köre abban a büntetőeljárásban, mely azután indult a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon, hogy Székesfehérváron augusztus 18-án meghalt egy fiatal nő. Mára összesen tizenkettőre bővült azon személyek száma, akik ellen nyomozás folyik ebben az ügyben.

Közülük hét férfivel szemben kábítószer-kereskedelem, míg öt személlyel szemben kábítószer birtoklása miatt.

A hetedik drogterjesztőt, H. Tamás 35 éves várpalotai lakost a Fejér megyei nyomozók a főkapitányság Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak a segítségével augusztus 23-án hajnalban, lakásán fogták el. Előállítását követően kábítószer kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, majd ezt követően bűnügyi őrizetbe vették.

A korábban elfogott 25 és 27 éves gyanúsítottak bírósági meghallgatására augusztus 23-án kora délután került sor. A Székesfehérvári Járásbíróság mindkettőjük előzetes letartóztatásba helyezte.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!