Hírek

2013.08.22. 13:20

Drogügy Fehérváron: még két embert helyeztek előzetesbe

Összesen tizenegy gyanúsítottja van már a székesfehérvári kábítószeres ügynek. Négyen előzetes letartóztatásba kerültek.

feol.hu

Mint ahogy arról korábban hírt adtunk, Székesfehérváron augusztus 18-án meghalt egy fiatal nő. Az ezt követően megindított nyomozás során a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a mai napig összesen tizenegy személyt fogott el, és hallgatott ki gyanúsítottként - tájékoztatott csütörtökön a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság.

Közülük T. Gergely 26 éves, K. Zsolt 35 éves, S. Nikoletta 22 éves, Sz. Zsolt 25 éves és S. Krisztián 21 éves székesfehérvári lakosokat kábítószer birtoklása miatt hallgatták ki a nyomozók gyanúsítottként. Kábítószer kereskedelemmel V. Gábor, V. Róbert, K. Zsolt és V. Róbert 27 éves székesfehérvári lakosokat gyanúsították meg a Fejér megyei rendőrök. Mind a négyüket bűnügyi őrizetbe vették. Előbbi két férfit még  augusztus 21-én, míg utóbbi két férfit ma helyezte előzetes letartóztatásba a Székesfehérvári Járásbíróság.

Rajtuk kívül augusztus 21-én a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak a segítségével elfogott egy 25 és egy 27 éves férfit is, akiket szintén kábítószer-kereskedelem bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként a nyomozók. Jelenleg mindketten bűnügyi őrizetben vannak. Az ő előzetes letartóztatásukat is kezdeményezi a rendőrség.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!