Hírek

2013.09.12. 08:59

Szidta és bántalmazta feleségét egy férfi

Egy fiú ruhát lopott volna egy üzletből, egy asszonyt férje bántalmazott, egy férfinél pedig dobócsillagot találtak - rendőrségi krónika Fejérből.

feol-duol

Bolti lopásról érkezett bejelentés a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságra szeptember 11-én kora délután. Székesfehérváron, a Palotai úton található áruházban egy 17 éves sárszentmihályi fiú 2 pulóver áruvédelmi címkéjét kivágta, majd úgy próbálta kivinni a ruhaneműket a boltból. A biztonsági őrök azonban tetten érték és a rendőrök kiérkezéséig visszatartották. A járőrök a fiút elfogták és előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd eljárást indítottak ellene.

A székesfehérvári járőrök ugyancsak szeptember 11-én kora délután egy családi veszekedésnél intézkedtek. Egy 61 éves székesfehérvári asszony volt az, aki bejelentést tett arról, hogy 71 éves férje több esetben szidalmazta és tettleg is bántalmazta. A rendőrök az idős férfit előállították a kapitányságra, ahol megelőző távoltartó végzést hoztak vele szemben.

Szabálysértési eljárás indult szeptember 12-ére virradó éjszaka az ellen a 22 éves sárbogárdi férfi ellen, akit a 63-as főúton vont intézkedés alá az abai körzeti megbízott. Az illető ruházatának átvizsgálásakor előkerült egy hétágú dobócsillag. A rendőr ezért a férfit előállította a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, ahol a közbiztonságra különösen veszélyes eszközt lefoglalták tőle - olvasható a rendőrségi krónikában.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!