Horoszkópok

2011.05.05. 22:04

Horoszkóp - május 6.

A Vízöntők igen alkalmazkodók, jól reagálnak mások érzelmi állapotaira, fejlett intuíciójukkal pontosan tudják, mivel járhatnak mások kedvében.

feol.hu

Május 6.

Kos (március 21-április 20.) Felfokozott érzelmi állapota miatt ma nehezen boldogul a hivatalos teendőkkel. Könnyebb lesz a dolga, ha délelőtt intézi az ügyeit. Délután, ha teheti, inkább vonuljon vissza.

Bika (április 21május 20.) Üzleti ügyek tárgyalására a nap első fele alkalmas, még az is lehet, hogy kedvező ajánlatot kap. A magánéletében próbáljon rendet teremteni. A meddő viták csak nehezítik a helyzetet.

Ikrek (május 21-június 21.) Ha problémája van egy másik emberrel, próbálja azt higgadtan, az önre jellemző nyitott kedvességgel megoldani. Ön mindig kész az okos kompromisszumra, most se legyen ez másképp.

Rák (június 22-július 22.) Most nyugalomra van szüksége. A belső magányt úgy is megteremtheti, hogy emberek veszik körül. Kerülje a zajos helyeket, egy jó könyv társasága most mindennél többet érhet.

Oroszlán (július 23-augusztus 23.) Minden kapcsolatban eljöhet az idő, hogy a szerelem kritikusságra vált, az elővigyázatosság szigorrá alakul. Küzdjön ellene, hogy az évek múltával se forduljon ez önnel elő.

Szűz (augusztus 24-szeptember 23.) Ha még társtalan, már nagyon vágyhat egy kapcsolatra, amelyben biztonságban érzi magát, és érzelmi szükségletei is kielégülnek. A Hold hatására ma teljesülhetnek vágyai.

Mérleg (szeptember 24-október 23.) Legyen megfontolt. A kínálkozó utak között lehet járható és járhatatlan is, ne tévessze össze a kettőt! Ne engedje továbbá, hogy a megszokottság eluralkodjon a mindennapjain.

Skorpió (október 24-november 22.) Ön képes a tartós összpontosításra, a figyelmét nem könnyű elterelni. Ennek jutalmaként egy esemény nagyobb sikert hozhat, mint remélte. Izgalmas kalandokban lehet része.

Nyilas (november 23-december 21.) Egykettőre túl lehet azokon a feladatokon, amelyeket nem végez szívesen, de lehetőleg mindig reggel lásson neki a legfontosabb teendőinek. Az most a legproduktívabb időszaka.

Bak (december 22-január 20.) Senki sem állhatja az ön útját, ha jó szándék kíséri tetteit. A férfiak jól járnak, ha este gavallérként viselkednek. Jó programmal zárhatja a napot, ha megteremti hozzá a feltételeket.

Vízöntő (január 21-február 20.) A Vízöntők igen alkalmazkodók, jól reagálnak mások érzelmi állapotaira, fejlett intuíciójukkal pontosan tudják, mivel járhatnak mások kedvében. A Vénusz szép szerelmet hozhat.

Halak (február 21-március 20.) Apróbb munkahelyi probléma nehezítheti e napokat, de ha összeszedi magát, hamar megtalálja a megoldást. Kollégái újfent megtapasztalhatják, hogy önre mindenben lehet számítani.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!