Megható pillanatok a kifutópályán

2024.07.27. 08:45

Édesapja repítette vízilabdázó fiát és a válogatottat az olimpia megnyitóünnepségére

A péntek reggeli Budapest-Párizs Orly járaton közel száz sportoló, köztük a magyar férfi vízilabda-válogatott tagjai repültek az esti ünnepélyes megnyitóra a Wizz Air különleges festésű Team Hungary repülőgéppel. De nem csak a repülőgép festése tette különlegessé az utazást: a járat kapitánya Molnár Balázs volt, akinek fia, Molnár Erik a férfi vízilabda-válogatott tagjaként a gép utasai között foglalt helyet.

MW

Molnár Erik (balra) és Molnár Balázs üdvözli egymást a fedélzeten

Forrás: Red Lemon Media

Fotó: Baranyi Robert

Apaként hihetetlen büszkeség számomra, hogy a fiam kijutott az olimpiára, azt pedig külön köszönöm a Wizz Airnek, hogy a MOB partnereként lehetővé tette számomra, hogy én vigyem ki Eriket élete eddigi legfontosabb versenyére

– mondta Molnár Balázs.

Molnár Balázs  és Molnár Erik
Fotó: Baranyi Robert / Forrás: Red Lemon Media

Egyébként a magyar versenyzők tiszteletére készített grafikán a Wizz Air csapata mellett egy főként mérnökökből álló, 13 fős szakmai stáb dolgozott két hónapon keresztül. A jármű két oldalán található, 50 apróbb darabból álló grafikát egy külön erre a célra fejlesztett szoftver segítségével alkották meg, míg maga a dekoráció felvitele egy hétig tartott. A Team Hungary festésű repülőgép elsősorban a Budapest-Párizs Orly útvonalon fog repülni a nyári olimpiai és paralimpiai játékok alatt.

A magyar férfi vízilabda-válogatott a különleges festésű repülőgép előtt
Fotó: Baranyi Robert / Forrás: Red Lemon Media

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában