Ikertornyok

3 órája

„Marcello Mathers”, az olasz Eminem is felbukkant az olimpián (videó)

A 2024-es ötkarikás játékok bőven okoz meglepetéseket, de nem csak a versenyzők teljesítménye miatt. A párizsi szervezés hagy némi kívánnivalót maga után, azonban az „internet népe” megtalálta a sajátos módját a szórakozásra. Ismét egy virális mém született, ezúttal az olasz íjász, Mauro Nespoli került a középpontba.

MW

Mauro Nespoli, azaz az olasz Eminem az olimpián

Forrás: AFP

Fotó: Punit Paranjpe

Bő egy hete annak, hogy kezdetét vette a 2024-es olimpia Párizsban, amely ez eddigi világversenyekhez képest jóval megosztóbbra sikerült. A botrányt botrányra halmozó ötkarikás verseny azonban tartogat helyenként üde színfoltokat. Internetes sztárrá vált a Törökországot képviselő, olimpiai ezüstérmes Yusuf Dikec, aki társával, Sevval Ilayda Tarhannal végzett második helyen a 10 méter légpisztoly keddi vegyes csapatversenyében. Azonban nem a férfi elképesztő teljesítménye, hanem annak lazasága miatt karolta fel a közösségi média Dikecet.

A török versenyzőhöz csatlakozott most Mauro Nespoli, olasz íjász. Bár Nespoli csapata hétfőn 6-2-re kikapott a házigazda Franciaországtól a 2024-es olimpia férfi íjászcsapatának negyeddöntőjében, mégsem merült feledésbe a neve.

„Marcello Mathers” az új mém

Az olasz íjász egy fotónak köszönheti hírnevét, amely gyorsan be is indította az emberek fantáziáját. Többen az amerikai rappert, Eminemet vélik felfedezni a fotón.

Az íjász olasz mezt és vödörsapkát viselt, míg a rajongók szakállában és arcában hasonlóságot találtak Slim Shady-vel

írja a Billboard.com.
Mutatjuk is, milyen reakciókat váltott ki az íjász:

„Eminem most olasz olimpiai íjászként azonosítja magát”:

Az „ikertornyok”:




"Yoooo ez Marcello Mathers" – tréfálkozott egy rajongó X-en.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!