Megmutatta, ki a főnök

2 órája

Soros György fia a cseh elnökkel fotózkodott

Sokatmondó kép készült Soros György fia és a cseh elnök, Petr Pavel között. A politikus szemmel láthatóan szívélyes, jó viszonyt ápol a Soros-birodalom örökösével, Alexander Sorossal.

MW

Soros György fia és a cseh elnök, Petr Pavel

Forrás: Alex Soros Instagram-oldala

„Jó volt részt venni a Globesecen, amelynek első alkalommal adott otthont a gyönyörű Prága” – írta Soros György amerikai baloldali oligarcha fia, Alex az Instagram-oldalán. Arról is beszámolt, hogy olyan emberekkel találkozott, mint a cseh köztársasági elnök, Petr Pavel, Mette Frederiksen dán miniszterelnök, valamint a birodalom brüsszeli helytartója, Ursula von der Leyen. Emlékeztetőül, a cseh elnök a napokban nyilatkozta, hogy Ukrajnának minden joga megvolt felrobbantani az Északi Áramlatot.

 

Soros Alex, akinek sehol a világon semmilyen politikai funkciója nincs, sem választott, sem kinevezett, azt is hozzátette, hogy Európa és a transzatlanti kapcsolatok előtt álló kihívásokról és lehetőségekről szóló fontos megbeszélések zajlottak ezen a rendezvényen – írja a Magyar Nemzet.

Soros György fiának bejegyzését itt tekintheti meg:

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában