ellepik a Fő utcát a finomságok

2018.06.15. 18:35

Streetfood Feszt vár minket Székesfehérváron

Pizza, hamburger, hot dog… – június 22-24-ig Székesfehérvár behódol a kulináris élvezeteknek.

Feol.hu

Június 22-24-e között a Fő utca megtelik olaszos ízekkel, kávékülönlegességekkel, kézműves sörökkel és borokkal, melyeket koncertek kísérnek. A kicsiket játszóházzal várják, a nagyobbakat slam poetryvel a Streetfood Feszten.

A rendezvény szervezői, Mits Gergely és Vörös Tamás így foglalják össze a Streetfood Fesztet: az Országalmától egészen a Zichy ligetig két oldalt lesznek kint a food truckok, illetve a street foodosok. Eközben mindenféle zenés és szórakoztató kísérőprogramok is lesznek: többek között street art és slam poetry előadásokra is lehet számítani. Egy klasszikus street food fesztivált szerettünk volna Fehérváron megvalósítani, amelynél fő szempont volt az ételek és a programok változatossága.

FELLÉPŐK:

Streetgenerations, Redbreast Wilson & The Juke Joint Revival, Mojo Workings, Winners Elements, Pély Barna, Winnetou Jr. Country Band, Horgos testvérek, Tűzfészek, gólyalábas, Gréta, Jamland Hip-Hop TSE, 4Quality Hiphop, Nene…

További információk és részletes program itt:

https://www.facebook.com/search/top/?q=street%20food%20feszt%20sz%C3%A9kesfeh%C3%A9rv%C3%A1r

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!