Pusztaszabolcs

2013.09.22. 16:50

Erős emberek találkoztak egymással a tornacsarnokban

Huszonhatodik alkalommal rendezték meg szombaton a hagyományos országos fekvenyomó versenyt Pusztaszabolcson.

Klecska Ernő

A Pusztaszabolcsi Erőnlét Sportegyesület 26. alkalommal rendezte meg a hagyományos országos fekve nyomó Pusztaszabolcsi Kupát. A József Attila Általános Iskola tornatermében zajló versenyen, amit Szőke Erzsébet alpolgármester nyitott meg, hatalmas volt a tömeg.– A versenyen különböző kategóriákban – női, férfi, junior, masters, mozgáskorlátozott – és különböző súlycsoportokban mérhették össze erejüket a versenyzők – mondta Somogyi Béla versenyigazgató.

A viadalon 19 település 76 versenyzője indult el. A rendezvényt Rónaszéki András, a Magyar Erőemelő Szövetség elnöke és bírótársai segítettek levezényelni.– Pusztaszabolcson jövőre lesz harminc éve, hogy ez a sport meghonosodott – mondta büszkén Somogyi Béla az eseményre kilátogató Csányi Kálmán polgármesternek.

 


Rengetegen voltak a pusztaszabolcsi fekvenyomó kupán jobbra Rónaszéki András, a Magyar Erőemelő Szövetség elnöke (Fotó: Klecska Ernő)


Ennyi versenyző eddig még soha nem volt – újságolta örömmel a versenyigazgató. A pusztaszabolcsiak mind szép sikereket értek el. Fehér Szabina 2., Rácz Katalin 1., Csóri Barbara 1., Kenyér Péterné 1., Csóri varzsó Barbara 1., Kászi András 2. Tóth Imre 1., Somogyi Béla 2. Csóri József mozgáskorlátozott sportoló 1., Hosszú Márk 7., Klárovics Gábor 8., Varga Sándor 6., Csontos Krisztián 1., Nagy Tihamér 4., Pallós László 3., Ábrahám László 3., Dencs Zoltán 5. Csiszár András 4., Bors Róbert 1. helyezett lett – mind különböző súlycsoportban és kategóriában – ismertette az eredményeket az ismert helyi sportember.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!