Rendőrségi

2010.06.30. 11:35

Eltűntek a lányok, majd előkerültek

Fejér megyei lakásotthon nevelője kért segítséget reggel, mert az egyik 15 éves lányka megelőző nap délelőtt engedély nélkül elhagyta az otthont és azóta sem adott hírt magáról. A lány végül délután előkerült és nevelőjével együtt jelentkezett a Sárbogárdi Rendőrkapitányságon, hogy elszámoltatására sor kerülhessen.

feol.hu

Nem sokkal később egy másik lakásotthon nevelője jelezte, hogy 28-án este hat órakor tűnt el egy 16 éves lány, 17 éves barátnőjével együtt. Délutánra ők is előkerültek, így elszámoltatásukat követően visszatérhettek az otthonba. Alig néhány óra múlva ismét bejelentés érkezett a két lánnyal kapcsolatban, hogy mindkettőjüket kórházba utalta az orvos, mert vélhetően kábítószert fogyasztottak. Az egyik lány azonban nem akart beszállni a mentőbe, ezért kérték a rendőrök segítségét. A lányokat karhatalmi közreműködéssel sikerült ellátásra kórházba vinni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!