Rendőrségi

2012.05.17. 14:37

Előzetesben a felsővárosi betörő

Székesfehérvár - Már előzetes letartóztatásban várja a bíróság ítéletét az a betörő, aki főleg idős felsővárosi lakók házaiba jutott be, s azokból értékeket lopott.

Fejér Megyei Hírlap

Alig egy hónapja írtunk arról, hogy a rendőrség elfogta azt a 28 éves sorozatbetörőt, aki több felsővárosi házba ment be éjszaka, miközben az (általában idős)  lakók aludtak, és onnan tárgyakat vitt magával. Az éjszakai betörő ugyan nem nagy értékeket lopott, de volt, ahová háromszor is visszatért, a Felsőváros idős lakói pedig már szinte rettegtek tőle. Végül az utolsó helyszínen a nyomozókutya szagot fogott, és a 28 éves betörő szintén felsővárosi lakásához vezette a nyomozókat.

A legutóbbi felsővárosi fórumon több lakó nemtetszésének adott hangot, mert tudomásuk szerint a betörő nem került börtönbe, mindössze lakhelyelhagyási tilalmat kapott a bírósági ítéletig. R. Szabó Ágnes, a megyei rendőrfőkapitányság sajtóreferense most arról tájékoztatta lapunkat, hogy az ügyészség fellebbezése alapján, a másodfokú eljárásban a bíróság úgy döntött, hogy elrendeli az illető előzetes letartóztatásba helyezését. A férfit kedden a rendőrség elfogta, így most az előzetesben várja a bíróság ítéletét. A betöréssorozattal kapcsolatos nyomozás pedig még tovább folyik.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!