Rendőrségi

2015.04.24. 18:04

Jutalmazott rendőrök

Bicske - Városi és megyei elismeréseket nyújtottak át Székesfehérváron a rendőri állománygyűlésen.

Zsohár Melinda

A Bicskei Rendőrkapitányság állományából a Rendőrség Ünnepe alkalmából Bicske önkormányzati képviselő-testülete az Év Rendőre díjat adományozta Simon Csilla rendőr őrnagynak, a városi kapitányság rendészeti osztályvezetőjének. A jogvégzett szakembernek a díjat Pálffy Károly, Bicske polgármestere adta át.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság állományában végzett kimagasló szolgálati tevékenysége elismeréseként az Év Rendőre díjat adományozta Varga Péter dandártábornok, megyei rendőrfőkapitány Som Tamás rendőr zászlósnak, a Bicskei Rendőrkapitányság nyomozójának és Márton Sándor rendőr törzszászlósnak, körzeti megbízottnak. Ugyancsak munkája elismeréseként soron kívül előléptette zászlóssá Gáfor János főtörzsőrmestert, a bicskei kapitányság csoportvezetőjét. Tárgyjutalomban részesítette Suszter Tamás őrnagyot, a bűnügyi osztály vezetőjét, Szily László őrnagy, nyomozó alosztályvezetőt és Oláh Zsanett főhadnagyot.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!