Rendőrségi

2015.08.10. 09:46

Kerékpárost gázoltak a 8119-es számú úton

Rendőrségi hírek Fejér megyéből, az elmúlt 24 óra eseményei.

A körzeti megbízottak Tácon igazoltattak 2015. augusztus 9-én 17 óra 25 perckor egy helyi lakost, aki volt felesége lakcímén tartózkodott annak ellenére, hogy vele szemben a Székesfehérvári Járásbíróság ideiglenes megelőző távoltartást rendelt el. A rendőrök a 49 éves férfit a helyszínről előállították a Székesfehérvári Rendőrkapitányságra, majd meghallgatását követően szabadon bocsátották. Az eset miatt szabálysértési eljárás indult.

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek a rendőrök a 8119-es számú úton, Nadap és Lovasberény között 2015. augusztus 9-én este. A rendelkezésre álló adatok szerint egy Audi típusú gépjármű vezetője nem tartott kellő oldaltávolságot egy vele azonos irányba közlekedő kerékpáros mellett elhaladva, és járműve oldalával elsodorta őt. A kerékpárral közlekedő férfi elesett és megsérült. A baleset körülményeit a Gárdonyi Rendőrkapitányság vizsgálja.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!