Sport

2013.01.18. 20:20

Most is kell a két pont - A BSE-hez látogat az FKC

A sereghajtó BSE együttesének otthonában folytathatja szombaton diadalmenetét 2013-ban a Fehérvár KC női NB I-es kézilabda-csapata, amelynek edzője meghosszabbította kontraktusát a klubbal.

Bobory Balázs

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, hogy az FKC norvég mesterének  a nyártól 2+1 éves szerződése lép életbe, vagyis Pal Oldrup Jensen hosszútávra tervezhet a királyok városában. Természetes, hogy a szakember újult motivációval építkezhet a továbbiakban is.

Pal Oldrup Jensen jól érzi magát Magyarországon, Fehérváron (Fotó: Koppán Viktor)

- A játékosok partnerek abban, hogy szorgalmasan dolgozzunk a fejlődésért - kezdte a mester. - Ráadásul nagyon rendes lányokról van szó, akikkel szeretek dolgozni. Nagyon remélem, hogy mindegyiküket meg tudjuk tartani a következő szezonra. A klubunk izgalmas és elérhető célokat tűzött ki, ami szintén motivációt jelent számomra.   Meggyőződésem, hogy több mint egy vagy két szezonra van szükség ahhoz, hogy felépítsünk egy csapatot. Hat hónap elteltével, kezdem jól ismerni a játékosaimat, a környezetünket, a klubunkat, az itteni kézilabdakultúrát és a többi csapatot, aminek persze nagy hasznát veszem a napi munkában. A magyar bajnokság igazi kihívást jelent,   rengeteg a jó játékos és az erős csapat. Itt minden meccsen a legjobbunkat kell nyújtanunk, különben vesztesként hagyjuk el a pályát. Ráadásul nagyon jól érzem magam, szeretem Székesfehérvárt és Magyarországot,  úgyhogy edzőként és magánemberként is fejlődhetek, ami nagyon fontos szempont a számomra.

Nos, az FKC szombaton tovább javíthatja mérlegét a bajnokságban, hiszen a bajnokság utolsó helyezettje, a BSE papíron bőven verhető ellenfél, igaz, okozhat kellemetlen perceket. A fehérváriak azonban szárnyalnak, kell az egészséges önbizalom a fővárosban is.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!