Sport

2013.08.13. 22:00

Egyre jobb lesz a Fehérvár

Székesfehérvár - A horvátországi túrája után a hazai rendezésű Fabo-kupára készül a Fehérvár KC női kézilabda-csapata. Pal Oldrup Jensen vezetőedző még az utolsó, Lokomotíva elleni mérkőzést értékelte.

Bobory Balázs

A zágrábi együttes három góllal múlta felül az FKC-t, tanulságos csata volt.

Pal Oldrup Jensen, az edző (Fotó: Koppán Viktor)

- Végigharcoltuk a teljes meccset, és azt jó volt látni, hogy hat-hét gólos hátrányban is csapatként küzdöttünk, aminek eredményeként közel kerültünk ahhoz, hogy megfordítsuk a mérkőzést - kezdte Jensen. - A lányok egy pillanatig sem adták fel. Hatos falat és 5-1-et is védekeztünk azzal a külön feladattal, hogy sokat ütközzünk. Ezt sokkal jobban megvalósítottuk, mint az előző meccsen, de még mindig fejlődnünk kell ahhoz, hogy a szükséges szintet elérjük. Mindenesetre pozitívum, hogy látszik a fejlődés ebben is. Támadásban gyakoroltuk a két beállós játékot, ami fegyverünkké válhat majd. Más formációkat is kipróbáltunk, melyek több gyakorlással részei lehetnek a támadó játékunknak.

Pénteken és szombaton jöhet a Fabo-kupa!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!