Sport

2017.01.26. 19:05

Az öregfiúk rúgták a labdát a tó partján

Gárdony - A Velencei-tavi Életmód Klub január 21-én és 22-én immár 10. alkalommal rendezte meg hagyományos labdarúgótornáját a gárdonyi sportcsarnokban.

Ferencz Balázs

Szombaton az Old Boy 35 kategóriában 10 csapat két 5 csapatos csoportban játszott a továbbjutást és elődöntőt jelentő első két helyért. Az elődöntőkön az addig magabiztosan menetelő gárdonyi együttes 1-0-ra alulmaradt a Four Trans-szal szemben, a Boroskóla pedig magabiztosan, 2-0-ra verte a már ötszörös győztes Budapestről érkező Buzás és Barátait. A bronzmérkőzésen a hazai csapat egy gólgazdag mérkőzésen 5-2-es diadalt aratott. A döntőben a zömében fehérvári játékosokból álló Boroskóla egy formás támadás végén lőtt egyetlen góllal nyert a főleg pákozdiakból álló Four Trans ellen. A 35-éven felülieknél indult még a Viadukt Biatorbágy, a Masterplast Csór, a Zsámbék, az Apukák, a Seregélyes és a Sárszentmihály csapata.

A Boroskóla csapata nyerte a +35-ös kategória csatározásait
Fotó: Bazsafotó

Vasárnap a Senior 45 kategória nyolc csapata mérkőzött. Az A csoportban a Szerdai Virtuózok, a Magyaralmás, a Feláldozhatók és a Gárdony csapatai, míg a B-ben a Pusztaszabolcs, a Mór, a Budaörs és a házigazda VtÉK együttesei csatáztak. Az elődöntőkben: Mór-Feláldozhatók 2-1, Gárdony-VtÉK 4-1. A harmadik helyért játszott mérkőzésen: VtÉK-Feláldozhatók 2-1, a döntőben: Mór-Gárdony 4-2.

Az első 4-4 csapat kupa és oklevél díjazásban részesült.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!