Sportvilág

2011.06.29. 09:54

Kempo edzőtábor és övvizsga házigazdája lesz Bodajk

Július 4. és július 10. között rendezik a Fejér megyei Bodajkon a 2011. évi Zen Bu Kan Kempo edzőtábort, amely során több sportoló is övvizsgázik. Az egy héten át tartó esemény a leghosszabb összetartást segítő rendezvénye a Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportszervezetnek.

feol.hu

A jövő heti edzőtáborban színes övre vizsgáznak majd a kempósok, de lesznek olyanok is, akik a novemberi, Harnos Imre stílusalapító nagymester által vezényelt feketeöves vizsga előszűrőjén esnek majd át. Nem mellesleg a novemberi eseményen a Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportszervezet több vezetőségi tagja is harmadik vagy negyediknél magasabb feketeöves danfokozatra vizsgázik majd. 


Az előzetes tervek szerint ellátogatnak az edzőtáborba Növényi Norbert és Németh „Nyiba” Sándor olimpikonok, akik Papp Valér elnök reményei szerint egy tréninget is levezényelnek majd a tábor lakóinak. A tervezett edzésen különböző birkózó, grappling és MMA technikákkal ismerkedhetnek meg az érdeklődök.

A Bodajkon rendezendő edzőtáborral kapcsolatos további információk megtekinthetőek a www.zenbukankempo.com-on.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!