Székesfehérvár

2009.04.17. 02:28

Lesz-e szociális bolthálózat Fehérváron is?

Székesfehérvár - Új ellenőrzési és beszámoltatási rendszer várható a civilek ügyében, s cél az is, hogy a város számára hasznos munkát végző szervezetek több támogatást kapjanak.

Házi Péter

 Minderről Vargha Tamás tanácsnok és Cser-Palkovics András számolt be tegnap azután, hogy a Fidesz vezetősége találkozott a város szociális szférájának tagjaival, valamint a nyugdíjasegyesületek vezetőivel. Mint lapunk kérdésére a politikusok elmondták, egyelőre nem lehet tudni, mennyivel jut idén kevesebb a szféra támogatására, de reményeik szerint az évközbeni bevételek pozitív alakulásával megközelíthető lehet a tavalyi támogatási szint. Mint azonban Cser-Palkovics András kiemelte, át kell alakítani a támogatási rendszert, hogy a város számára valóban hasznos és érdemi munkát végző szervezetek több támogatást kaphassanak. Vargha Tamás hozzátette, ez nem feltétlenül pénzügyi segítséget jelent: szó van például szociális bolthálózat kialakításáról, melyet a város egy raktárépület átadásával segíthetne.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!