Székesfehérvár

2013.06.14. 16:16

Magasan van a mérce a Bugátban

Székesfehérvár - Ünnepélyes oklevélátadásra került sor a Belvárosi I. István Középiskola Bugát Pál Tagintézményében. Huszonnyolcan szereztek ápoló és tízen környezetvédelmi mérés-technikusi szakképzettséget.

Sebestyén Lilla

 

Kéri Nóra, Fehér Zoltán és Döme Renáta már hivatalosan is környezetvédelmi mérés-technikusok (Fotó: Nagy Norbert)

A rendezvényen több verssel, többek között Simon Ágnes Ők még tudják című költeményével búcsúztatták a sikeresen végzett tanulókat. Motikáné Tóth Éva, tagintézmény-vezető a környezetvédelmi mérés-technikus és az ápolói szakmáról osztotta meg gondolatait: - Az idei évben különösen nehezek voltak a vizsgák, de úgy gondolom, a tanulóknak hozzá kell szokniuk, hogy magasra teszik a mércét. Úgy hiszem mindkét szakma rendkívüli felelősséggel jár, de friss okleveles szakembereink már eddig is kiállták a próbát, így nem féltem őket.

A környezetvédelmi mérés-technikus osztályból Kéri Nóra, az ápolói osztályból Turi Viktória volt a legkiemelkedőbb. Szorgalmukért és a tanulásban elért remek eredményeik elismeréseként könyvjutalomban részesültek. Illetve minden tanuló megkapta Magyarország Alaptörvényének egy kinyomtatott példányát.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!