Székesfehérvár

2013.09.11. 15:49

A sportlövők négy fordulót tudtak le

Négy fordulós versenyen, az Alba Regia-kupán álltak lőállásba a Fejér Megyei Sportlövők. A szervezők kihirdették az összesített végeredményt.

Bobory Balázs

A sportpisztolyosok 20 lövés női versenyszámában Pálfiné Tóth Erika, az Alba Volán SC sportolója lett az első, megelőzve klubtársát, Szász Melániát.A sportpisztolyosok 20 lövés férfi versenyszámában Papp László (Zámolyi LK) szerezte meg az aranyérmet, a szintén zámolyi Farkas Zoltán előtt. A harmadik helyen Horváth Ferenc (Dunaújvárosi LSE) végzett

.A Standard puskások 30 fekvő női versenyszámban Dömötör-Horváth Veronika (Zámolyi LK) volt a legjobb, György Csilla (Zámolyi LK) másodikként zárt, Balázs Adrienn (Zámolyi LK) vehette át a bronzérmet.

A Standard puska 30 fekvő férfi versenyszámban 1. Gartai Imre (Zámolyi LK) szerezte meg az első helyet, Czizel Károly (Zámolyi LK) a dobogó második, Farkas Ferenc (Zámolyi LK) a harmadik fokára állhatott fel.Nyílt irányzékú kispuska 30 fekvő versenyszámban Gartai Imre már a második aranyérmét szerezte, Alföldi József (Dunaújvárosi LSE) lett a második, Kalmár Ferenc (Sasszem SE, Mór) a 3.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!