Adni mindig jó érzés: sokból könnyű, de kevésből is lehet!

2018.12.23. 16:00

Nyolc gyermeket leptek meg

Immár negyedszer volt karácsonyi jótékonysági adománygyűjtés iskolánkban Gubánné Ármai Erika tanárnő szervezésében.

Karácsonyi adományokat gyűjtöttek a Kodolányiban Fotó: Iskola

A sok-sok ajándékot átadtuk a Védőnői Szolgálatnak, akik eljuttatják a csomagokat a családoknak. Az ünnepélyes alkalomra megtelt az aula az iskola tanulóival, tanáraival, dolgozóival és a csomagokkal.

Adni mindig jó érzés. Sokból könnyű, de kevésből is lehet. Az,,osztályunk családja’’ 8 gyermeket nevel. Már második éve miénk a lehetőség, hogy nekik segíthetünk. Az, aki szeretettel ad, maga is ajándékot kap. A ,,tehettem valamit értük’’ érzés nagyon szívet melengető. Sokat számít, hogy tudhatjuk, kiknek tehettük egy kicsit könnyebbé az ünnepet. Így sokkal személyesebb, és az adománycsomagok sem találgatás alapján állnak össze!

Karácsonyi adományokat gyűjtöttek a Kodolányiban
Fotó: Iskola

De azért ne menjünk el a nagyáruházak élelmiszergyűjtő akciói mellett sem! Az Erzsébet úti anyaotthonban örülnek ruhának, cipőnek, játéknak, iskolatáskának. Egy takarót vagy törölközőt szívesen fogadnak a Herosz állatmenhelyen. Ha megtoldjuk 1-2 doboz kutyatáppal, igazi ajándék! A telefonunkról pedig nem fog hiányozni az a 250 vagy 500 forint, ha felhívunk egy adományvonalat. Örüljünk, hogy megtehetjük. A lehetőség rengeteg, a választás rajtunk múlik. De válasszunk!

 

Borsy Krisztina 10.A

Kodolányi gimnázium, Székesfehérvár

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!