Belföld

2010.05.14. 11:13

InterCity és személyautó ütközött

Szolnok - Egy ember megsérült, amikor egy személyautó és egy vonat ütközött össze Kisújszállás határában péntek délben - közölte a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

MTI

Szabó Zita tájékoztatása szerint a baleset eddig ismeretlen okból Kisújszállás külterületén, a 4-es számú főút épülő elkerülő szakaszán a hármas számú hídnál történt, ahol egy személyautó és a Szabolcs InterCity ütközött.
Eddig úgy tudni: a vonaton utazók közül senki nem sérült meg - mondta a százados, aki hozzátette: a gépjármű vezetőjét a tűzoltók most próbálják kiszabadítani a kocsi roncsai közül. Sérülésének mértéke még nem ismert. 
A helyszínelés, illetve a műszaki mentés idejére az érintett szakaszon áll a vasúti közlekedés, a főúton pedig forgalomkorlátozás van érvényben. Ezért az erre közlekedő vonatok jelentős késésére, a főúton pedig torlódásra kell felkészülniük az utazóknak - figyelmeztetett a sajtószóvivő.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a feol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!